Ronny Mosuse loopt 10 Miles voor goed doel

Een opvallende deelnemer aan de DVV Antwerp 10 Miles is Ronny Mosuse. De zanger/muzikant roept als ambassadeur van SOS Kinderdorpen iedereen op om op 27 april mee te lopen én het goede doel te steunen.

Ronny Mosuse staat bekend als een virtuoos muzikant en zanger. Maar daarnaast heeft hij ook een atletisch loopvermogen. Op 27 april zal hij de DVV Antwerp 10 Miles lopen, en dat letterlijk en figuurlijk met het hart op de juiste plaats. Als ambassadeur van SOS Kinderdorpen zal hij immers de ‘draag het hart op de juiste plaats’-sticker opplakken en lopen voor het goede doel.

“Lopen is goed voor je hart. Je hart inzetten voor SOS Kinderdorpen is dan weer goed om weeskinderen een nieuwe thuis te geven”, aldus Ronny. Hij roept iedereen dan ook graag op om ook het hart op de juiste plaats te dragen en de 10 Miles te lopen ten voordele van SOS Kinderdorpen. De opbrengst gaat naar het SOS Kinderdorp van Kinshasa.

Wie al ingeschreven is voor de DVV Antwerp 10 Miles en wil meedoen met deze actie, kan een mailtje sturen naar geertrui.declerck@sos-kinderdorpen.be. Je krijgt dan de enige echte ‘draag het hart op de juiste plaats’-sticker opgestuurd.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?