Rikske Punk geeft gratis jogles

Beginnende lopers uit Zonhoven en omstreken kunnen zich gratis laten begeleiden door gewezen toploper Rik Ceulemans. De curusus 'lopen voor beginners' start op dinsdag 26 februari.

Lopen vergt in vergelijking met andere sporten niet veel voorbereiding en je moet er niet zoveel tijd voor vrijmaken. Maar hoe moet je eraan beginnen? En eens begonnen is het soms moeilijk vol te houden.
 
Daarom start jogclub Punk Jogging van Rik Ceulemans vanaf dinsdag 26 februari met een nieuwe cursus ‘lopen voor beginners’. Het is de bedoeling om op twaalf weken tijd zes kilometer te kunnen joggen. Er wordt elke dinsdag en donderdag vanaf 19 uur getraind aan de Basvelden.

Naast Ceulemans staan ook Frank Reners en Walter De Waele in voor de begeleiding. In samenwerking met de sportdienst van Zonhoven is die overigens volledig gratis.

Deelnemers, let op: Rikske Punk is sinds kort voor het eerst in acht jaar niet meer te herkennen aan zijn typerende hanekam. Dat heeft misschien wel te maken met het feit dat Ceulemans vorige week de eed heeft afgelegd als gemeenteraadslid in Zonhoven.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?