Reebok eert Amerikaanse marathons

Reebok heeft een Marathon Pack opgenomen in zijn Classic herfst/winter-collectie. Het kleurenpallet van de schoenen is geïnspireerd op de marathons van New York, Boston en Chicago.

In het Marathon Pack (foto rechts) zit een van de meest begeerde modellen van de Reebok Classic-collectie: de GL6000. Het kleurenpalet is geïnspireerd op de grote Amerikaanse marathons: New York (oranje-blauw), Chicago (rood-grijs) en Boston (zwart-blauw). Bekledingen in suède en ripstop en geborduurde hielen geven deze schoen zijn originele look. De adviesverkoopprijs bedraagt 85 euro.

Nog in de collectie komt het Woven Label, het absolute hoogtepunt van de Reebok loopschoenen toen het in 1985 werd geïntroduceerd, terug in de LX 8500 Vintage (foto onder). De schoen is voorzien van een zachte lederen bovenkant met een hiel in slangenvelreliëf. De retrostijl en de vintage-elementen op een achtergrond in grijs en marineblauw contrasteren met de dierenelementen die  radicaal modern aandoen. De adviesverkoopprijs bedraagt 90 euro.

Het Suede Pack (foto boven) ten slotte omvat luxueus afgewerkte Classics-silhouetten. Subtiele aardetinten, waaronder kaki, blauw, bordeauxrood en grijs, overheersen bij de Classic Leather voor heren. Op de weelderige silhouetten Classic Leather en Freestyle Hi voor dames voeren felrood, roze, paars en smaragd de boventoon. De speciale gravure ’30th Anniversary, since 1983′ is een opvallend detail op de Classic Leather, een knipoog naar een rijk verleden. De adviesverkoopprijs bedraagt 85 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?