Race Against Nature spectaculairder dan ooit!

Zaterdag en zondag vindt in Energy Park in Averbode de 5de editie van Race Against Nature plaats. Deze spectaculaire obstakelrun is het vierde event van de KBC Spartacus Series en bestaat voor het eerst uit een volledig weekend.

Op zaterdagavond staat er een night-editie op het programma, waarbij de deelnemers na zonsondergang een parcours van 7 km en 21 obstakels moeten overwinnen. Ze dragen hierbij een headlight die ze bij hun inschrijving krijgen. Met 1000 deelnemers is deze race al enkele weken helemaal volzet.

Mega Swing

Op zondag krijgen de deelnemers een gloednieuw parcours van 10 km en maar liefst 35 (!)obstakels voorgeschoteld. Gemiddeld zullen zij dus om de 285 meter een hindernis moeten overwinnen. Heel wat obstakels zijn stilaan klassiekers, maar er zijn ook een aantal nieuwe hindernissen. De MEGA SWING is zo’n gloednieuw obstakel en is zonder twijfel het spectaculairste in de geschiedenis van de KBC Spartacus Series! De hindernis werd gisteren uitgebreid getest én goedgekeurd (zie bovenstaand filmpje)!

Zo’n 350 deelnemers maken er een echt Race Against Nature-weekend van. Zij nemen op zaterdag én zondag deel en blijven overnachten op de camping vlak naast het eventterrein. Op zaterdagavond kunnen alle deelnemers en hun supporters na de race nog genieten van een kampvuur en optreden. De toegang tot het evenement is het hele weekend gratis. Iedereen kan dus komen supporteren of kijken naar de spectaculaire hindernissen.

Inschrijven kan nog

Inschrijven voor zondag kan nog steeds! Online t.e.m. zaterdag 1 oktober of zondag ter plaatse in Energy Park vanaf 9u.

Praktisch:

* Zaterdag 1 en zondag 2 oktober
* Eventsite: Energy Park (Domein De Vijvers), Averbode
* Afhalen deelnamepakket: op zaterdag vanaf 18.30u – op zondag vanaf 9u
* Daginschrijvingen: enkel op zondag vanaf 9u
* Start eerste wave: op zaterdag om 20.15u – op zondag om 11u
* Start laatste wave: op zaterdag om 21u – op zondag om 14.30u

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.