Puma lanceert opmerkelijke vrouwencollectie

De sportmerken focussen zich dezer dagen volop op de komende lente en zomer. Zo ook Puma. En hun nieuwe vrouwencollectie is op z'n minst opvallend te noemen.

Vanaf 1 februari is de Swan Pack-collectie te koop via Puma.com en de Puma-retailers en -winkels. Die nieuwe collectie is een onderdeel van de Do You-campagne waarmee Puma vrouwen wereldwijd wil inspireren om trouw te blijven aan zichzelf. Voor de nieuwe lijn inspireerde het merk zich op de danseressen van het New York City-ballet.

In de collectie vind je onder meer het Explosive Bodysuit. Dat combineert prestaties en stijl met een nauwsluitende silhouette en een gekruiste achterkant voor een slanke look. Het beschikt ook over vochtregulerende materialen, een shelf bra en gaas langs de halslijn voor ventilatie. Het biedt de juiste ondersteuning en ventilatie voor ieder trainingsschema.

Ook enkele nieuwe schoenen maken deel uit van de collectie, zoals de Puma Fierce Strap Swan. De slanke en next-level trainingschoen heeft een lichtgewicht design zonder veters en biedt een ondersteunende laag in het midden van de zool. De flex grooved zool aan de onderkant van de schoen maakt snelle en dynamische bewegingen in verschillende richtingen mogelijk. De schoen is verkrijgbaar in zwart en wit met verwijzingen naar de zwaan, zoals regenboogkleurige en reflecterende details.

Tv-persoonlijkheid en model Kylie Jenner helpt de nieuwe collectie mee onder de aandacht te brengen. Een van haar foto’s zie je hieronder. De volledige fotoreeks is hier te bekijken.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?