Puma introduceert Forever Faster

Puma lanceert officieel zijn nieuwe brand platform, Forever Faster. Een tv-spotje met onder andere Usain Bolt onderstreept de missie van Puma om het snelste sportmerk ter wereld te zijn.

Forever Faster geeft erkenning aan atleten die zich onderscheiden door zowel prestaties als persoonlijkheid. De snelste man ter wereld Usain Bolt speelt in de Forever Faster TV commercial samen met voetbaliconen Mario Balotelli, Sergio Agüero, Marta Vieira da Silva; golfers Rickie Fowler en Lexi Thompson en het Scuderia Ferrari Formule 1 team. De video toont deze sporters terwijl ze breken met conventies en risico?s nemen door vastberaden, moedig en vol vertrouwen te zijn en plezier te maken.

Forever Faster omarmt de sensatie om de eerste te zijn, het gevoel om de beste te zijn, en het plezier in staat te zijn om je snel aan te passen; maar het is ook een mentaliteit die verder gaat dan de grenzen van een marketingcampagne. Het betekent het snel verwerken van innovaties en trends in nieuwe producten en deze op een dynamische manier op de markt brengen. Naast een brand platform, is Forever Faster ook de mentaliteit van het bedrijf.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?