Port of Antwerp Night Marathon wordt verplaatst naar 11 september 2021

De actualiteit omtrent COVID-19 dwingt de organisatie van de Port of Antwerp Night Marathon ertoe om de eerste editie met een jaar uit te stellen. Er komt binnenkort wel nog een virtuele versie van het event!

“Het is onder de huidige omstandigheden niet langer realistisch om het event op 12 september 2020 zowel feestelijk als veilig te laten verlopen”, meldt de organisatie. “We moeten als maatschappij collectief onze verantwoordelijkheid nemen en gevolg geven aan de maatregelen die de overheden momenteel nemen.”

“Het zal een gezamenlijke en massale inspanning vragen om COVID-19 onder controle te krijgen. Als organisatie hebben we daarnaast ook een eigen verantwoordelijkheid om de gezondheid van deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en alle andere betrokkenen te waarborgen.”

Op 11 september 2021 zal er een nieuwe editie van de Port of Antwerp Night Marathon plaatsvinden. De organisatie werkt ook aan een alternatieve, digitale versie van het event. Meer info over deze nieuwe challenge zal in de komende weken volgen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?