Polyvalente activity tracker met hartslag aan de pols en GPS

Garmin breidt zijn assortiment activity trackers uit met de vivosmart HR+, waarin naast een hartslagmeter ook een GPS-systeem geïntegreerd is.

De vivosmart HR+ van Garmin zit vol hoogtechnologische snufjes. Geen enkele meting ontsnapt aan de nieuwe activity tracker. Zo registreert hij niet alleen het aantal verbrande calorieën, stappen, treden, krachtinspanning en afgelegde afstand, maar dankzij de Garmin Elevate-technologie meet hij ook 24 uur per dag de hartslag aan de pols. Op basis van al die gegevens kan de gebruiker zichzelf realistische doelen opleggen.

ROYALE COMBINATIE
Bijzonder interessant voor sporters is de nieuwe Garmin Move IQ-functie, die niet alleen perioden van inactiviteit opvolgt, maar ook automatisch je sportactiviteiten detecteert en herkent – of je nu wandelt, loopt, fietst of zwemt. Ook die laatste sport beoefen je zonder zorgen, de vivosmart HR+ is namelijk waterdicht tot op een diepte van 50m.

Andrew Silver, Senior Product Manager Fitness van Garmin, is alvast razend enthousiast: “Door de unieke en bijzonder royale combinatie van een gps en een hartslagmeter aan de pols enerzijds en de totale waterdichtheid en de bijzonder lange autonomie anderzijds, is de vivosmart HR+ de meest polyvalente activity tracker op de markt, die zich bovendien het best aan de levensstijl van zijn drager kan aanpassen.”

SLIMME MELDINGEN
En er is nog meer. Dankzij de smart notifications blijf je verbonden met je vrienden. In combinatie met een compatibele smartphone krijg je op de vivosmart HR+ meldingen van sms’jes, mails, oproepen of berichten op sociale netwerken en word je zelfs herinnerd aan je afspraken. Daarnaast kan je met de activity tracker de muziek van je smartphone bedienen en vind je je smartphone snel terug als je even vergeet waar je hem gelaten hebt.

De vivosmart HR+ wordt automatisch met de gratis Garmin Connect-app gesynchroniseerd. Op die online community kunnen sportievelingen hun prestaties en hun slaappatronen opvolgen, aan challenges met vrienden deelnemen en virtuele medailles veroveren.

PRAKTISCH
De vivosmart HR+ heeft een autonomie van 5 dagen in gewone modus en 8 uur in GPS-modus. De nieuwkomer in het gamma van Garmin kost 216,99 euro en is verkrijgbaar in het zwart, purper of nachtblauw.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?