Polar Loop Crystal: elegantie en fitnesstechnologie

Swarovski en Polar bundelden de krachten om de ultieme polsband voor sportieve vrouwen te ontwikkelen. De Polar Loop Crystal activity tracker registreert niet alleen alle dagelijkse activiteiten, het toestel is ook een persoonlijke trainingsbegeleider en een modieus juweel versierd met 30 Swarovski-kristallen.

“Polar is al veel langer bezig met het ontwikkelen van fitnessproducten die mensen aanzetten tot sporten en die mensen begeleiden op de weg naar een gezondere levensstijl”, zegt Marco Suvilaakso, Global Product Director bij Polar. “Steeds vaker zien consumenten technologie als een middel om hun hectische leven gemakkelijker te maken. De Polar Loop Crystal werd specifiek ontworpen voor vrouwen met een passie voor mode die op zoek zijn naar een accessoire dat hen vergezelt in hun dagelijkse routine, dat zorgt voor de nodige motivatie en dat hen helpt om hun gezondheidsdoelen te bereiken waardoor ze zich goed voelen.”

De Polar Loop Crystal is een juweeltje met 30 Swarovski-kristallen en een zachte, comfortabele en verstelbare witte armband. Het toestel is niet alleen aantrekkelijk, maar ook slim want de activity tracker registreert alle dagelijkse activiteiten zoals het aantal stappen, het calorieverbruik, de trainingssessies en de slaap. En als je te lang stil hebt gezeten, waarschuwt een zacht trilsignaal dat het tijd is om uit de luie zetel te komen. De Polar Loop Crystal is vanaf eind deze maand verkrijgbaar via de website of bij gespecialiseerde juwelierszaken en erkende Swarovski-dealers. De adviesverkoopprijs is 159,90 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?