Polar lanceert de Pacer Series: 2 nieuwe loophorloges met krachtige trainingstools & herstelfuncties

Polar lanceert met de Polar Pacer en Polar Pacer Pro twee specifieke loophorloges die zowel beginnende als ervaren lopers de nodige tools en inzichten bieden om hun vooruitgang te tracken. Met behulp van deze nieuwe functies biedt de Polar Pacer-serie persoonlijke begeleiding en ondersteuning voor iedere loper: vanaf de eerste kilometer tot de marathon en daarna.

POLAR PACER PRO: voor zij die beter willen worden in lopen

De Pacer Pro is ultralicht, heeft een krachtige processor en bevat geavanceerde trainingstools die ervaren lopers helpen om hun prestaties te verbeteren. De levensduur van de batterij biedt bij het volledig inschakelen van gps en hartslagmeting tot 35 uur training.

Verder wordt deze Polar Pacer Pro gekenmerkt door het compacte ontwerp: je voelt het horloge nauwelijks om je pols, voor een optimaal comfort tijdens en na het sporten. De ergonomische supergrip buttons zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. De aluminium rand voegt daarbij een elegante touch toe. Ook beschikt het loophorloge over een helder, energiezuinig (MIP-scherm) en reflecterend kleurendisplay, waarop je je data onder alle weersomstandigheden goed kan bekijken. Het ultradunne Corning Gorilla Glass 3.0 scherm zorgt voor maximale duurzaamheid.

Tot slot is zeker de barometer een mooie troef van deze Pacer Pro: lopers kunnen automatisch hun vermogenscurve vanaf de pols meten. Dit houdt in dat de inspanning die nodig is voor ieder segment direct gevolgd kan worden. Zo loop je altijd op de juiste intensiteit en je sterk finishen. 

POLAR PACER: voor zij die de loopmicrobe willen ontdekken 

Waar de Pacer Pro zich toelegt op de meer ervaren lopers, leent de Polar Pacer zich dan weer perfect voor de beginnende. Het horloge biedt alle tools rondom training, slaap en herstel die nodig zijn om te beginnen met lopen, én meteen verliefd te worden op de sport. Zo is er de nieuwe wandeltest waarmee onervaren lopers hun aerobe conditie gemakkelijk kunnen schatten op basis van hun VO2-max – hét cijfer dat aantoont hoeveel zuurstof het lichaam kan opnemen en gebruiken tijdens het sporten. 

De Polar Pacer biedt een grote verscheidenheid aan functies om looptrainingen te begeleiden, ondersteunen en personaliseren. Zo voorkom je tegenslagen, demotivatie en blessures en bereik je sneller én op een verantwoorde manier een nieuw niveau van fitheid. De Pacer heeft veel overeenkomsten met de Pacer Pro qua ontwerp en functies, zoals het MIP-scherm en het ultradunne Corning Gorilla Glass 3.0-scherm. Hij is licht, dun, eenvoudig te gebruiken en oogt mooi, met supergrip buttons voor een nog betere gebruikservaring. 
Adviesprijs:
* De Polar Pacer Pro is verkrijgbaar voor 299,90 euro
* De Polar Pacer is beschikbaar voor pre-orders via Polar.com voor 199,90 euro (verzending vanaf mei)

KRIJG KORTING OP JE POLAR-SPORTHORLOGE!
 
Als nieuwe abonnee op runningBE magazine ontvang je nu 25 euro korting voor de Polar-webshop. Ontdek hier meer over onze abonnementenactie. 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.