Polar introduceert OH1 +, optische hartslagmeter met Bluetooth en ANT+

Polar introduceert de OH1 +, een optische hartslagmeter met Bluetooth en ANT +. Volgens de producent is dit product geschikt voor een heleboel sporten.

De meegeleverde zwembrilclip maakt deze sensor ideaal voor zwemmers en dankzij de Bluetooth- en ANT+-connectiviteit koppel je de OH1 + ook gemakkelijk aan de loopband in de sportschool en aan fietscomputers. Dankzij het interne geheugen dat tot tweehonderd uur activiteiten kan opslaan en de batterij die tot twaalf uur meegaat, biedt de OH1 + je de vrijheid om tijdens al je activiteiten je hartslag te tracken, met of zonder een sporthorloge of smartphone bij de hand.

Volgens Polar zijn dit de grootste troeven van de OH1 + …

1. Nauwkeurigheid: Polars wetenschappelijk ontwikkelde, gepatenteerde optische hartslagmeter verzekert betrouwbare, accurate metingen.
2. Comfort: de kleine sensor, die gemakkelijk op de meeste zwembrilletjes bevestigd kan worden, en de zachte stoffen armband zijn comfortabel om te dragen.
3. Veelzijdigheid: zwemmers kunnen hun hartslag in real-time volgen op Polar sporthorloges of andere apparaten met Bluetooth of ANT+, de Polar Beat mobiele app en andere fitness-apps. In Polar Beat krijgen gebruikers toegang tot real-time hartslagdata, live begeleiding en de unieke Smart Coaching functies van Polar.
4. Gebruiksgemak: het interne geheugen van de OH1 + biedt ruimte voor tweehonderd uur trainingsdata, de USB-oplaadbare batterij gaat tot twaalf uur mee en via firmware-updates kan de functionaliteit steeds worden uitgebreid.

Dit product kost 79,90 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?