Performance goes Stevia

Pure Whey van Performance, een product om de spieren op te bouwen, het spierherstel te bevorderen en als eiwitsupplement te gebruiken, wordt vanaf nu met het natuurlijke Stevia gezoet.

Stevia, ook honingkruid genoemd, komt voor in de subtropische gebieden van Zuid-Amerika en wordt er door de plaatselijke bevolking al eeuwen als natuurlijke zoetstof voor hun dranken gebruikt.

Het meest belangrijke aan de Stevia rebaudiana is dat de zoetstof die de blaadjes voortbrengen zeer caloriearme zijn. Voor onder andere light producten die zeker niet van calorierijke suikers worden voorzien is deze Stevia zoetstof het ideale middel om naast een zoete smaak geen onnodige calorieën te nuttigen.

Sinds eind 2011 mogen de steviaglycociden in Europa officieel als zoetstof gebruikt worden. Voor sportvoedingfabrikant Performance meteen het moment om de kunstmatige zoetstof aspartaam door het natuurlijke Stevia zoetmiddel te vervangen.

De Pure Whey proteïneshake van eiwit en een goed aminozuurgehalte wordt best na een inspanning genomen. Eén shake levert een proteïneconsumptie van 23 gram. Vrouwen kunnen dit ook gebruiken als eiwitdieet of het kan ook een extra aanvulling zijn op de maaltijden.

Pure Whey met Stevia is er in twee smaken, vanille en chocolade. De adviesverkoopprijs voor een verpakking van 900 gram bedraagt 33,90 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.