Perfect tussendoortje: snelle snack met trage suikers

Lekkere en gezonde tussendoortjes moeilijk te vinden? Dat is verleden tijd! Voortaan smul je zonder schuldgevoel van héérlijk knapperige granola bites...
Achter je computer, in de wagen of tussen 2 afspraken door snel-snel een tussendoortje (of twee) naar binnen spelen: wie doet het eigenlijk niét? Helaas is een snelle hap niet altijd zo gezond en jaagt het je dagelijkse suiker-, zout- en vetinname ongekende hoogten in. Xavies’, het Belgische ambachtelijke granolalabel, brengt gelukkig redding voor wie gezond en ‘verantwoord’ wil snacken.
Xavie heeft nu naast ‘gewone’ granola ook knapperige granolakoekjes. De Granola Bites zijn dé perfecte energieleverancier voor je lichaam, op elk moment van de dag. De gloednieuwe ambachtelijke koekjes zijn heerlijk krokant geroosterd en enkel gezoet met agavesiroop. Ze bestaan in 3 varianten:

1. De granola bites met hazelnoot en cacaonibs zijn ideaal voor chocolate lovers!
2. De pecan en gember granola bites zorgen voor een subtiele exotische toets dankzij een vleugje gember.
3. De amandel & kokos granola bites voeren je smaakpapillen mee naar tropische oorden en stillen je honger met een portie gezonde vezels.

De granola bites kosten 4,60 euro voor een zakje van 100 gram (5 euro voor de pecan & gember variant). Je kunt ze kopen in de webshop van Xavies of een van de verkooppunten.

Vanaf nu heb je écht geen excuus meer om ongezond te snacken… Byebye ongezonde snacks met snelle suikers!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?