Paul Van Den Bosch daagt Kris Peeters uit

Paul Van Den Bosch en Kris Peeters hebben een weddenschap afgesloten voor de DVV Antwerp 10 Miles. Op zijn blog geeft Van Den Bosch de minister-president met een kwinkslag een sportieve stand van zaken.

De weddenschap tussen Van Den Bosch en Peeters kwam tot stand tijdens Climbing for Life, toen de twee elkaar op de Galibier al fietsend al eens het vuur aan de schenen legden. “Je straalde toen een onwankelbaar zelfvertrouwen uit. Mooi. Zoiets zette me onmiddellijk op scherp”, schrijft Paul Van Den Bosch op zijn Facebookpagina.

“We zijn nu een aantal maanden verder. Ik wil je echt geen schrik aanjagen, maar bij deze laat ik je terloops weten dat vandaag een milde loopeuforie zich van mij heeft meester gemaakt”, gaat Van Den Bosch verder. “Ik liep, met de Start 2 Run app van Evy, en voor het goede doel Run 4 Life, 40 min aan 12,8 km per uur, goed voor 8.53 kilometer. Een pak trager dan 25 jaar geleden, dat wel, maar veel sneller dan wat de laatste 10 jaar ook maar mogelijk was. Heel even, en voor het eersts sinds lang, voelde ik me terug een beetje loper. Overstijgende trap van jogger.”

“En dat is maar een begin. De start2run app werkt dus. Ik heb het proefondervindelijk ondervonden. Kan ik je tip geven? Binnenkort wordt deze app uitgebreid met (mijn) schema’s, specifiek gericht op de 10 Miles van Antwerpen. Schema’s voor het behalen van een eindtijd van 1u 40 min, 1u 30 min, 1u 20 min en 1u 10 min. Met mijn persoonlijke garantie dat iedereen die het gekozen schema nauwkeurig volgt, ook effectief de vooropgestelde tijd zal halen. Voor welk schema kies je?”

Van Den Bosch besluit als volgt: “Ondertussen wens ik je, naast veel loopplezier, veel nachtelijke vergaderingen en een zware verkiezingscampagne toe. Tot op de 10 Miles, tot in Antwerpen!”

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?