Osprey geeft je een duwtje in de rug

Osprey heeft zijn nieuwe lichtgewicht looprugzakken uit de Rev-collectie voorgesteld. De Rev 1.5 en de Rev 6 zijn ideale partners op lange looptochten en trailruns.

Met de steeds toenemende populariteit van de langere afstanden en trailrunning, maken meer en meer lopers gebruik van een rugzakje. Dat is dan bij voorkeur een lichtgewicht exemplaar met waterreservoir dat zo comfortabel zit dat je amper merkt dat je het draagt. Deze boodschap heeft Osprey goed begrepen. De Californische rugzakkenspecialist heeft met de Rev 1.5 en Rev 6 namelijk twee modellen in huis die elke loper kan bekoren.

Beide Rev-rugzakken hebben een geïntegreerd lichtgewicht 1.5L Hydraulics LT Reservoir. Het BioStretch body-wrap harnas met stabilisatievleugels en lichaamsgordel zorgt ervoor dat de rugzak naadloos aansluit op je lichaam. Dankzij het geïntegreerd DigiFlip zakje, gemaakt op basis van TPU, kan je je GPS raadplegen en je smartphone bedienen zonder deze uit je rugzak te moeten halen.

De dubbele borstriemen zorgen ervoor dat de rugzak perfect past en plaats biedt voor het magnetische mondstuk. Met twee versies, 1.5L en 6L, biedt Rev je de mogelijkheid om meer mee te nemen wanneer je het nodig hebt. Bij de Rev 6 kan je op het harnas bovendien nog een extra waterfles aanbrengen in een extra ruimte met rits.

De Rev is beschikbaar in de kleuren Bolt Blue, Cirrus Grey en Flash Green, en in de maten S/M en M/L. De Rev 1.5 kost 60 euro, de Rev 6 70 euro. Osprey heeft naast running-rugzakken ook nog een Backpacking-, Hiking-, Biking– en Youth Packs-collectie.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?