Opnieuw grote Runners Expo in Antwerpen

Voor het derde jaar op rij organiseert Runners Service Lab de Runners Expo tijdens het volledige weekend van de Antwerp 10 Miles & Marathon. Het is de grootste running beurs in België.

De Runners Expo is de grootste loopbeurs in België. (foto rslab)
De Runners Expo verzamelt alle technische topmerken onder één dak. Dé ideale gelegenheid dus om alles te weten te komen over loopschoenen, blessurepreventie, loopkleding, voeding, hartslagmeting en trainingsanalyse.

Bovendien krijg je op de expo de kans om nieuwigheden te ontdekken en kan je genieten van tal van acties op onder andere loopschoenen en ?kleding.

Op de Runners Expo kan je bij de Foot Mobiel bovendien een gratis wetenschappelijke footscan® loopanalyse laten uitvoeren. Aan de hand van de resultaten bepalen ervaren bewegingsanalisten dan je persoonlijke looppatroon, de ideale wandel- of loopschoen en een blessurepreventie advies. Bij de Foot Mobiel hoeft u geen afspraak te maken.

De Runners Expo vindt plaats in de grote expo- en inschrijvingstent aan de Charles De Costerlaan (bij start Ten Miles) en is voor iedereen gratis toegankelijk. De deelnemers aan de Antwerp 10 Miles & Marathon kunnen in de Runners Expo tent meteen ook inschrijven en hun borstnummer afhalen.

Openingsuren:
vrijdag 23/04 van 15u00 tot 20u00
zaterdag 24/04 van 11u00 tot 17u00
zondag 25/04 vanaf 7u30

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?