Ontdek het mooiste van de Belgische kust met de AG Belgian Coast Walk

Op zaterdag 8 mei vindt de tweede editie van de AG Belgian Coast Walk plaats. Tijdens het mooiste wandelevent van het jaar kan je kiezen voor een tocht van 80, 42, 25 of 10 km langs de Belgische kust. Inschrijven kan vanaf maandag!
Wegens COVID-19 kreeg de succesvolle eerste editie geen vervolg in 2020. Gelukkig vonden de organisatoren in 2021 een nieuw plekje op de kalender en kunnen liefhebbers op zaterdag 8 mei afzakken naar de Belgische kust voor een tocht van 80, 42, 25 of 10 km. De aankomstplaats van de vier afstanden ligt telkens in Knokke-Heist, maar de startplaatsen variëren:
80 km van De Panne naar Knokke-Heist 
42 km van Oostende naar Knokke-Heist 
25 km van De Haan naar Knokke-Heist 
10 km in en rond Knokke-Heist 
Het event zal volledig coronaproof verlopen dankzij een maximale spreiding van de deelnemers door de afstand van het parcours, de ruime starturen en de verschillende startplaatsen. 
Alle afstanden bieden een afwisselend parcours met strand, zeedijk, polder, havens en duinen. Kortom: een ideaal event om volop te genieten van het beste wat onze Belgische kust te bieden heeft. 
De inschrijvingen openen deze maandag 11/01. Zij die reeds ingeschreven waren voor het geannuleerde event van 2020 worden automatisch overgezet naar de editie van 2021.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?