On’s nieuwe Cloudrunner: weg met de zwaartekracht

Sportmerk On lanceert de meest comfortabele loopschoen tot nu toe.

Alsof je gewichtloos door de ruimte zweeft – dat is het gevoel waarop het Zwitserse sportmerk On  mikt met zijn gloednieuwe loopschoen. On wil met de Cloudrunner ook beginnende lopers of lopers met kwaaltjes op wolken laten lopen. 

Sommige trainingssessies matten je zo af, dat het voelt alsof je geen stap meer kunt zetten. Op deze dagen is de juiste ondersteuning essentieel. Daarom heeft On een nieuwe loopschoen ontwikkeld die steun biedt in een lichte, gedempte en comfortabele vorm. Het Zwitserse performance brand bestaat slechts tien jaar, maar is nu al een van de grootste vernieuwers op schoenengebied. Zodra je de nieuwe Cloudrunner aanbindt, voel je meteen het ultieme comfort. Het bovenwerk van de schoen bestaat uit mesh materiaal en speciale steunzones die je voeten ook tijdens langere loopsessies laten ademen. Zo heeft de Cloudrunner een stevige basis voor een pijnloze hersteltraining die je met plezier uitloopt.

SOEPELE, LICHTE LOOPERVARING

Direct onder de voet vind je het Speedboard®, dat de Cloudrunner extra stabiliteit geeft door zijn bredere vorm. Wanneer je voet landt, absorbeert het Speedboard® de energie-impact, die vervolgens weer losgelaten wordt bij het vertrek. Deze combinatie van CloudTec®-demping en Speedboard®-beweeglijkheid zorgt voor een moeiteloze ervaring die lichter en soepeler aanvoelt bij elke pas. Zeker wanneer je net begint met lopen is comfort uiterst belangrijk. Je looproutine opbouwen met pijnlijke voeten is allesbehalve prettig en kan een beginner voorgoed afschrikken. Daarom legt de Cloudrunner – die speciaal is ontwikkeld voor (her)starters – de nadruk op uitstekend comfort. On heeft steeds meer oog voor ecologie en ook de splinternieuwe Cloudrunner is geen uitzondering: meer dan 30% van de hele schoen is gemaakt van gerecycled materiaal en meer dan 90% van het gebruikte polyester is gerecycled.
De Cloudrunner is online verkrijgbaar op on-running.com en bij geselecteerde retailpartners, voor een adviesprijs van 149,95 euro.

ONZE MENING:
WEG MET DE ZWAARTEKRACHT? JA, TOCH WEL!

In het nieuwste RunningBE magazine spraken we met Philippe Hagel, Product Manager Performance Running bij On, over deze bijzondere nieuwkomer. Ook hebben we de Cloudrunner voor jullie aan een test onderworpen om te kijken hoe de schoen de verwachtingen en beloftes inlost. Je leest het interview en de review nu in RunningBE magazine of hier digitaal via Blendle.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?