Ondernemers lopen uit solidariteit

Limburgse ondernemers kunnen via Unizo samen trainen voor HBvL Dwars door Hasselt. De helft van hun deelnamegeld voor deze stratenloop gaat naar het goede doel.

Jong Unizo organiseert deze sportieve actie in het kader van KeiSolidair, een nieuw event van Een Hart voor Limburg waarbij bedrijven samen iets teruggeven aan de maatschappij. 

“Voor een bijdrage van 50 euro per persoon, storten wij meteen de helft door naar Een Hart voor Limburg”, zegt initiatiefnemer Cedric Exelmans, voorzitter van Jong Unizo. “Wie inschrijft krijgt bovendien een VIP-pakket met daarin naast de inschrijving ook een functioneel T-shirt met op de rugzijde énkel en alleen het logo van zijn/haar onderneming, een drankje, koekje, een professionele loopfoto en ontvangst vóór en na het lopen in de feestzaal in de buurt van .”

“Ter voorbereiding van HBvL Dwars door Hasselt gaan we iedere woensdagavond om 19.00 uur trainen in het Hasseltse Kapermolenpark“, zegt Exelmans nog. “Hier ligt een goed verlichte Finse piste waar iedereen volgens eigen niveau en loopvermogen kan trainen. Jong, oud, beginnende of gevorderde loper: Iedereen is welkom!”

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?