Onbekende man was meest getrackte loper tijdens New York Marathon

Kevin Hart uit Hollywood zal zondag fameus geschrokken zijn toen bleek dat liefst 23.000 mensen zijn prestaties tijdens de New York Marathon op de voet volgden.

Er stonden zondag zo’n 50.000 lopers aan de start van de New York Marathon. Onder hen ook heel wat Belgen die het goed deden, ex-wereldkampioen wielrennen Thor Hushovd, en acteur/comedian Kevin Hart.

Heel wat mensen wilden de loopprestaties van de 39-jarige Hart tijdens zijn eerste marathon op de voet volgen en dus ’trackten’ ze hem via de app van de New York Marathon. Alleen volgden ze massaal de verkeerde Kevin Hart. Zijn naamgenoot uit Hollywood (Florida) had plots 23.000 volgers en werd tot zijn eigen verbazing de ‘meest getrackte man’ van de New York Marathon.

Een mooi verjaardagscadeau voor de man die zondag zijn 59ste verjaardag vierde. De organisatie had een kwartier na het startschot door dat er iets niet klopte en wees via sociale media op het juiste borstnummer waarmee de comedian liep (zie hieronder), maar dat haalde niet al te veel uit.

Comedian Hart bereikte de finish trouwens na 4u05′. Zijn oudere landgenoot kwam exact een uur later over de meet.  

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?