Olympic Festival Middelkerke biedt deze zomer 16 dagen lang olympisch plezier voor fans in België

Het Olympic Festival op het strand van Middelkerke wordt de verzamelplaats voor Belgische supporters tijdens de Olympische Spelen deze zomer. De belangrijkste competities op reuzenschermen, optredens en dj’s, een gezellige beachbar, elke dag verschillende sportinitiaties, … én het officiële terugkeermoment van de Team Belgium-atleten die uitblonken in Parijs.

Wie niet naar Parijs gaat, is voor de volledige duur van de Olympische Spelen meer dan welkom in Middelkerke. In de schaduw van het gloednieuwe casinogebouw SILT opent het Olympic Festival van 26 juli tot 11 augustus 2024 elke dag zijn deuren voor meer dan 2000 Team Belgium-fans. Het BOIC, de gemeente Middelkerke en organisator Golazo creëren een supportersdorp waar iedereen in een olympische sfeer zelf kan sporten, naar sport kijken of sport beleven.

Op vrijdagavond 26 juli is er een officiële opening voor genodigden, maar vanaf zaterdag 27 tot en met zondag 11 augustus is het Olympic Festival elke dag van 10u ’s ochtends tot middernacht toegankelijk voor iedereen.

Op het strand, de zee en de dijk van het Olympic Festival kan je zelf meedoen aan diverse sportactiviteiten om vervolgens in de gezellige beachbar op reuzenschermen de prestaties van de Team Belgium-atleten in Parijs live te volgen. Medaillewinnaars en andere olympiërs komen enkele dagen na hun competitie rechtstreeks vanuit Frankrijk naar Middelkerke voor een huldiging op het thuispodium. Sowieso wordt er op het Olympic Festival elke dag een feestje gebouwd met dj’s en optredens.

De toegang tot het Olympic Festival in Middelkerke is gratis, met uitzondering van drie momenten (zondagmiddag 28 juli, zaterdagavond 3 augustus en zondagavond 10 augustus) waarop bekende Belgische artiesten en dj’s optreden. Dan zal er een inkomticket nodig zijn, binnenkort in verkoop.

Meer info: www.olympicfestival.be

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?