Odlo maakt zich op voor de winter

De winter staat nog niet direct voor de deur, maar je kan maar beter voorbereid zijn op wat komen gaat. Odlo heeft zijn wintercollectie voor lopers alvast gepresenteerd.

Lichte materialen en specifiek geplaatste en innovatieve functies kenmerken deze nieuwe collectie. Opvallend is de manchet die in de verschillende jasmodellen compatibel is met een sporthorloge. Hierdoor is het voor de loper mogelijk op elk moment zijn loopgegevens op te vragen, zonder de mouwen te moeten oprollen in de kou.

Dé blikvanger van deze lijn is deze winter het softshelljack Alisea (voor dames) en Aliseo (voor heren), beiden aan de prijs van 120 euro. Deze jas is ideaal voor de koudere dagen en biedt een betrouwbare bescherming tegen de wind. Elastische inzetstukken zorgen voor maximale bewegingsvrijheid en een hoge kraag voor maximaal klimaatcomfort.

De Odlo-acessoires maken je sportuitrusting niet alleen visueel volledig af, ze zorgen er ook voor dat je op vlak van warmteregulatie steeds in je ideale comfortzone blijft door warmteverlies te voorkomen en te beschermen tegen de grillen van het weer zoals sneeuw, koude, wind, regen en zon. Blikvangers deze winter zijn de Intensity gloves en hats, en de Polyknit hat.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?