Odlo helpt je de juiste sportbeha te vinden

Odlo lanceert met de Bra Finder een tool om de perfecte sportbeha te vinden voor elke individuele borstvorm en sportieve activiteit.

De Bra Finder helpt vrouwen om de optimale sportbeha uit het productassortiment van Odlo te vinden. De onderverdeling gebeurt volgens de sportieve activiteit: lage, gemiddelde en hoge intensiteit. Daarna kunnen de klanten hun borstomvang en de cupmaat aangeven en de kleur kiezen.

De volgende modellen staan ter beschikking: De Seamless Soft Sports Bra, die gekenmerkt wordt door een naadloze afwerking en een aangenaam draagcomfort garandeert bij lichte inspanningen. Bij activiteiten van een gemiddelde intensiteit is de Seamless Medium Sports Bra de eerste keuze. Deze beha beschikt over een sportieve racerrug en garandeert onbeperkte bewegingsvrijheid en extra steun. De Crossback Medium Sports Bra met gekruiste schouderbanden is eveneens geschikt voor sportieve activiteiten van gemiddelde intensiteit.

Bovendien zijn er drie High Support Sports Bra’s beschikbaar: een model met voorgevormde vulling, een model met voorsluiting en een model met rugsluiting. De drie modellen overtuigen door hun uitstekend ademend vermogen. Dankzij de functionele materialen en speciale inzetstukken uit mesh is een snelle droging van de rug gegarandeerd.

De Odlo Bra Finder kan vanaf februari 2015 worden geraadpleegd op odlo.com.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?