Nu verkrijgbaar: het enige echte runningBE loopshirt!

Een nieuw jasje voor runningBE, een nieuw loopshirt voor jou.

Sinds mei steekt runningBE magazine in een nieuw jasje. Om deze stap te vieren, ontwierpen we een technisch loopshirt met het vernieuwde runningBE logo en onze nieuwe baseline ‘Gezond in BEweging’ op. Het doel van runningBE is dan ook om zoveel mogelijk mensen samen gezond in BEweging te brengen. Met dit shirt motiveer je niet enkel jezelf, maar ook voorbijgangers om (vaker) de sportschoenen aan te trekken.

Onze abonnees konden het al in ‘avant-première’ aanschaffen en de shirts vlogen de deur uit. Nu is er een nieuwe voorraad en kan ook jij het enige echte runningBE loopshirt bestellen!

Het runningBE loopshirt kan je HIER bestellen via onze webshop.

Over runningBE

RunningBE inspireert zowel beginnende als ervaren lopers en is al jarenlang een trouwe informatiebron voor zij die een gezonde, actieve levensstijl nastreven. In het magazine en op onze website lees je alles over de leukste loopevents, krijg je deskundig trainings- en materiaaladvies en verbeter je je prestaties dankzij de juiste tips, oefeningen en loopschema’s van coaches. Ook op gezondheidsvlak informeert runningBE je over diverse onderwerpen: van voedingsadvies en healthy recepten tot mentale tips en inzicht in je algemene gezondheid.

RunningBE brengt je graag Gezond in BEweging. BEweeg jij met ons mee? Bestel dan nu het runningBE loopshirt, of geef het cadeau aan je favoriete loopmaatje. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?