Nu al recordeditie GVA Santa Run for Life

Nu zaterdag 17 december zal Antwerpen vanaf 19u volstromen met 5.000 lopende kerstmannen en -vrouwen voor de 5de editie van de GVA Santa Run for Life. Dat zullen er 1.500 meer zijn dan vorig jaar!

De GVA Santa Run for Life is een ludiek loopfestijn voor het goede doel en ieder jaar opnieuw een schitterende manier om de eindejaarsperiode op een sportieve en gekke manier in te zetten met je vrienden, familie of collega’s. Start en finish liggen in de Waagnatie waar iedere deelnemer een kerstpak als verplichte outfit krijgt. Het parcours van 5 km snijdt dwars door de Antwerpse binnenstad, langs onder meer de Meir, de Groenplaats en de Grote Markt. Bevoorrading onderweg is er niet met de traditionele sportdrank, maar wel met… Smeets jenever. Ook aan de finish maken we er een feest van met een prachtig verlichte aankomststrook. Na afloop is er een spetterende GVA Santa Run for Life party om de avond feestelijk af te sluiten!

MUSIC FOR LIFE

Bij elke inschrijving gaat er 1 euro naar Music for Life, dat zich dit jaar onder het motto ‘We do give a shit’ inzet voor kinderen die sterven aan diarree. Maar DVV Verzekeringen doet daar nog een serieuze schep bovenop en schenkt 2 euro extra voor iedere ingeschreven deelnemer. We mikken dit jaar dus op 15.000 euro voor Music for Life!

STRETCHEN MET KIM GEVAERT

Kim geeft alle deelnemers stretchtips tussen 18u en 19u in het stretchpoint van DVV in de Waagnatie. Kwestie van goed opgewarmd aan je 5 kilometer te beginnen.

BIJNA VOLZET

Er zijn nog 500 plaatsen beschikbaar. De laatste 500 startnummers liggen bij RS Lab in Zwijndrecht (Westpoort 68, 2070 Zwijndrecht). Je vult het inschrijvingsformulier ter plaatse in en krijgt je startnummer meteen mee naar huis. Daginschrijvingen zullen zaterdag enkel mogelijk zijn indien de limiet van 5.000 deelnemers nog niet werd bereikt. Hou dus zeker de website in de gaten!

PRAKTISCH

De GVA Santa Run for Life start aan de Waagnatie (Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen) om 19u15.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?