Novembernummer running.be magazine nu in de winkel!

Femke Herygers, een uitgebreide trailspecial, tips om je weerstand te verhogen, alles over de loopband, een trainingsschema voor de Decathlon Crêtes de Spa ... Dit en nog veel meer vind je in het volledig vernieuwde novembernummer van running.be magazine. Nu in de winkel!

Onze redacteurs liepen met Femke Herygers over de catwalk van de Herentalse bossen, lieten zich door enkele Maneblussers gidsen door loopstad van het najaar Mechelen, kregen een voorproefje van de Great Breweries Marathon, meerden aan met een verslag van de Havenrun, blikten met Gaston Roelants vooruit op de corrida’s van Brussel en Sao Paulo, combineerden een citytrip in Parijs met deelname aan de 10 km Paris Centre en namen in Zweden deel aan de grootste veldloop ter wereld, de Lidingöloppet.

Het is de tijd van het jaar om het avontuur op te zoeken in de bossen, dus is het novembernummer meteen ook onze trailspecial. Met tips voor beginners van trailprof Steven Pauwels, een parcoursverkenning van de Decathlon Crêtes de Spa met Belgisch kampioene Veerle Van Hoeck, een kalender met de mooiste trailevents, een overzicht van uitdagende trailtrips, een looprugzakkentest, alles over trailschoenen en –outfits, en een bezoek aan trailclub Sella Ronda Team.

Ook in onze trainingsrubriek gaan we de trailtoer op met een trainingsschema van Paul Van Den Bosch dat je voorbereidt op de 21 of 55 km van de Decathlon Crêtes de Spa. We bespreken de voor- en de nadelen van de loopband en geven je tips hoe je je weerstand kan verhogen. Stijn Vlaeminck zorgt naar goede gewoonte voor de nodige beats tijdens het lopen.

Raf De Smet heeft het in zijn column over citytrippen op loopschoenen. Marc Raisière van Belfius is onze CEO in de kijker. In ‘Het Loopparadijs’ bezoeken we het Welshe Snowdonia, terwijl Lindsey De Grande ons meeneemt naar Flagstaff in de VS. Daarnaast zijn er ook nog de vaste rubrieken zoals de sprintjes, loopkalender, gadgets en ‘in beeld’-pagina’s.

Dit alles en nog veel meer in het nieuwe running.be magazine, dat vanaf donderdag 5 november in de winkel te verkrijgen is!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?