Nooit meer oververhitte benen en voeten met dit wondermiddeltje

Als je gaat lopen in warme temperaturen, kan je wel eens te maken krijgen met vermoeide, oververhitte benen en/of voeten. Een verfrissende gel maakt hier komaf mee!
Topiderm Cool Gel heet dit geniaal wondermiddeltje. Het is een verfrissende gel voor sporters. Het product kan ook gebruikt worden door mensen die soms last hebben van zware benen, vermoeide voeten of spataders. Zeker in de zomer komt deze gel als een regelrecht geschenk uit de hemel! 

De Cool Gel is ideaal om je benen en voeten te verfrissen voor, tijdens of na een inspanning. Perfect om preventief te gebruiken, bijvoorbeeld op een warme zomerdag wanneer je gepland hebt om te gaan lopen. Na het sporten zorgt de gel ervoor dat je verhitte, mogelijks pijnlijke spieren in no time weer afkoelen. Hoe zalig is dat?

Nog een pluspunt: de gel ruikt overheerlijk naar munt! Een verfrissende, ontspannende geur. Hij trekt snel in en heeft een langdurig effect. Ook geschikt voor gevoelige huidtypes. Kortom, een must-have voor lopers die ook in de zomer graag op pad gaan en niet houden van gezwollen, pijnlijke benen en voeten.

Prijs: 12,70 euro / 250 ml. Verkrijgbaar via topiderm.eu of bij de (online) apotheek.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?