Nog slechts 500 plaatsen beschikbaar voor de Great Breweries Marathon!

De inschrijvingen voor de eerste editie van de Great Breweries Marathon op zondag 5 juni lopen als een trein. Wie nog aan dat unieke evenement wil deelnemen, schrijft zich best vandaag nog in via de link onderaan.

Wegens groot succes is de laatste kans om je in te schrijven voor de Great Breweries Marathon nu al aangebroken. De organisatie verwacht dat ook de laatste 500 plaatsen in een mum van tijd de deur zullen uitvliegen. De inschrijvingen sluiten definitief op maandag 23 mei om 23u59, ter plaatse inschrijven op de dag zelf zal dus niet mogelijk zijn.

De Great Breweries Marathon is een sportieve challenge, gekoppeld aan het beste bier dat België te bieden heeft. Het parcours loopt dwars door de brouwerijen van de gekende Belgische Great Breweries – Duvel Moortgat, PALM Belgian Craft Brewers en Brouwerij Bosteels. Tussen de brouwerijen door ontdekken de deelnemers op loop- of wandelschoenen de prachtige landelijke regio waar de Denderstreek, het Pajottenland en Klein-Brabant elkaar ontmoeten.

Schrikt de mythische afstand van de marathon je nog af? Geen probleem: er staat ook een 25 km op het programma. Beide afstanden starten en finishen aan Brouwerij Duvel Moortgat. Leuk detail: alle deelnemers ontvangen aan de finish een uniek bierpakket. Als dat geen reden is om je nog snel in te schrijven! 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?