Nog (iets meer dan) 12 weken tot de 10 Miles!

Vanaf volgende week is het nog twaalf weken tot de DVV Antwerp 10 Miles. Hoog tijd dus om te beginnen met de voorbereiding: volg een trainingsschema en verken alvast het parcours!

PARCOURS
De organisatie van de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon heeft het parcours van de DVV Antwerp 10 Miles, de DVV Antwerp Marathon en de ASICS Ladies Run en Short Run (5 km) bekend gemaakt. De omlopen van de 5 km en de 10 Miles zijn identiek aan vorig jaar. Het parcours van de marathon wijzigt in de laatste 5 kilometer. Het stuk vanaf de Slachthuislaan is een stuk aantrekkelijker dan de voorbije jaren. Zo wordt Park Spoor Noord en het Eilandje geïntegreerd in het parcours.

TRAINING
Volgende week is het nog twaalf weken tot de DVV Antwerp 10 Miles. Je kan je vanaf maandag 3 februari voorbereiden met de trainingsschema’s van Paul Van Den Bosch en de stem van Evy Gruyaert op de Start 2 Run app. Er zijn schema’s om de 10 miles te lopen in 1u10, 1u20, 1u30 of 1u40.

INSCHRIJVEN
Vele lopers zijn pas 100% gemotiveerd als ze zeker zijn van hun borstnummer. Waarom dus wachten met inschrijven? Deelnemers aan de DVV Antwerp Marathon en DVV Antwerp 10 Miles ontvangen bovendien een gratis sporttechnisch shirt. Voorinschrijven is mogelijk tot en met 14 april. Intussen zijn al meer dan 5.000 lopers ingeschreven en dat zijn er fors meer dan dezelfde periode vorig jaar.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?