NN Marathon Rotterdam krijgt eigen schoen

De NN Marathon Rotterdam viert op 12 april zijn 35ste editie. New Balance zorgde alvast voor een verjaardagscadeautje met een speciale Rotterdam-versie van de Fresh Foam Zante.

De Rotterdam Fresh Foam Zante is een snelle en lichte schoen met de nieuwe Fresh Foam-tussenzool. Deze dempingstechnologie gebruikt extreem zacht en soepel materiaal. Het bovenwerk is elastisch en naadloos, zodat het je voet als een sok omsluit. Dit alles maakt van de Zante een comfortabele loopschoen met een soepele snelle afwikkeling. Dit neutrale model, met een drop van 6 mm, is verkrijgbaar in een opvallend groene of roze versie.

De schoen bevat heel wat verwijzingen naar Rotterdam. Zo staat de naam van de stad afgedrukt op het N-logo op het bovenwerk, op de tong en aan de uiteinden van de veters. De inlegzooltjes werden voorzien van een prachtige afbeelding van de Erasmusbrug en onderaan de zool staat ‘Rotterdam’ en ‘Marathon’ geschreven op respectievelijk de linker- en rechterschoen. Naast een paar schoenen biedt New Balance ook een speciale Rotterdam-kledinglijn aan.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?