Nike wil Antwerpenaren aan het lopen krijgen

Aan de NikeStore, op de Antwerpse Meir gaat op dinsdag 8 april de eerste sessie van de NikeAntwerpen Running Club van start. Bedoeling is om beginnende lopers zo goed mogelijk te begeleiden en hen tegelijk de mooiste looproutes door de stad laten ontdekken. Meter van het project is Geena Lisa.

Geena Lisa wordt meter van het project (foto belga)
Met de Running Club wil Nike, naar analogie met het succesconcept Start to Run, de drempel om te beginnen sporten nog verlagen. Elke week zijn er nieuwe tips over voeding, trainingsschema’s en dé juiste loopschoenen.

“Lopen is een sport die je eender waar kan uitoefenen en die ideaal is als ontstressor na een drukke werkdag. Daarom willen we elke dinsdagavond, tien weken achtereen, advies en begeleiding aanbieden aan beginnende lopers: van de juiste voeding tot trainingschema’s, en de mooiste looproutes in Antwerpen”, vertelt Iris Decreus, Brand Manager Nike Running.

“Onze professionele Start to Run coaches zorgen ervoor dat je op de juiste manier de looptraining opbouwt. Zo loop je minder risico op blessures of overbelasting”, aldus Decreus.

De loopavonden zijn vrij toegankelijk voor iedereen. Afspraak elke dinsdag tussen 8 april en 10 juni aan de NikeStore in de Stadsfeestzaal op de Antwerpse Meir om 18u30u. (even bevestigen via mail naar antwerpen@nikestore.be).

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?