Nike presenteert nieuw paradepaardje

Nike heeft de Air Zoom Pegasus 31 voorgesteld. De schoen werd ontworpen in samenwerking met tweevoudig olympisch en drievoudig wereldkampioen Mo Farah. Bekijk het filmpje!

De nieuwste telg van Nike blijft eerder een no-nonsense schoen voor de ervaren loper. De Zoom Air-units in de hiel en de afrol van 32 mm moeten voor een dynamischere voetafwikkeling zorgen. De Nike Air Zoom Pegasus 31 heeft een nieuwe leest met een lagere offset van 10 mm en een iets meer afgeronde voorvoet voor een natuurlijker loopgevoel.

De designers wisten er weer enkele grammen vanaf te krijgen, mede dankzij het lichtgewicht mesh bovenwerk dat tevens voor een uitstekend pasvorm moet zorgen. De nieuwe crash rails aan de zijkant komen de stabiliteit dan weer ten goede.

De Air Zoom Pegasus 31 maakt deel uit van de Zoom Air-collectie, waartoe ook de Nike Air Zoom Streak, Nike Air Zoom Elite, Nike Air Zoom Structure en Nike Air Zoom Vomero behoren. De schoen, die meer dan 16.000 weartest miles op de teller heeft, is te koop voor een adviesverkoopprijs van 110 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?