Nike lanceert revolutionaire behareeks

Na twee jaar onderzoek en ontwikkeling heeft Nike zijn nieuwe Pro-Behacollectie gelanceerd. Het gaat om een reeks van vier revolutionaire sportbeha's met de perfecte pasvorm en ondersteuning voor iedere workout.

Voor vrouwen is de sportbeha het belangrijkste onderdeel van haar outfit. Verschillen in lichaamsbouw, behoeften en activiteiten vragen om een persoonlijke afstemming. Vaak hebben beha’s niet de juiste pasvorm, waardoor ze niet lekker zitten. Maximale ondersteuning betekent dan weer vaak dat er ingeleverd moet worden aan comfort. Bovendien missen sportbeha’s soms de elegantie en sexy uitstraling van lingerie.

De uitdaging voor de experts van Nike was dan ook om ondersteunende én comfortabele sportbeha’s te ontwikkelen met een sensuele uitstraling. In samenwerking met de Universiteit van Loughborough trokken ze zich terug in het Nike Explore Team Sport Research Lab.

Na twee jaar van onderzoek en ontwikkeling is het resultaat tweeledig. Enerzijds de Nike Pro-behacollectie van vier revolutionaire sportbeha’s met de perfecte pasvorm en ondersteuning voor iedere workout. Anderzijds het nieuwe Nike Pro 360 Fit-systeem dat de exacte behamaat van vrouwelijke atleten bepaalt.

De Nike Pro-behacollectie is een serie van vier sportbeha’s, afgestemd op de gewenste mate van ondersteuning en aantrekkelijk vormgegeven dankzij stijlvol kleur- en materiaalgebruik. De Nike Pro Rival Beha (55 euro), het kopstuk van de collectie, biedt door zijn pasvorm en materiaalgebruik de meeste ondersteuning en is beschikbaar in liefst 25 verschillende maten. Voorts bestaat de collectie ook uit de Nike Pro Fierce Beha (45 euro), en de vernieuwde Nike Pro Classic (35 euro) en Nike Pro Indy Beha (40 euro).

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?