Nike+ GPS App maakt schoensensor overbodig

Nike+ is vanaf nu ook zonder schoensensor te gebruiken. De nieuw gelanceerde App Nike+ GPS gebruikt de gps-functie van de iPhone om je locatie te bepalen. Bekijk het introductiefilmpjes!

(foto nike+)
Met de nieuwe Nike+ GPS App kunnen lopers op hun iPhone elk parcours visueel uitzetten, terwijl ze tegelijkertijd hun snelheid, afgelegde afstand, tijd en calorieverbruik kunnen bijhouden. Bovendien wordt hun motivatie versterkt doordat ze tijdens en na elke loop direct feedback krijgen van sporters zoals Paula Radcliffe en Lance Armstrong.

“We vinden het fantastisch dat we de echte hardlopers-applicatie voor iPhone kunnen introduceren, die de dynamische kracht en gemeenschapszin van Nike+ combineert met de gebruiksvriendelijke functies GPS en versnellingsmeting”, aldus Stefan Olander, vicepresident van Nike Digital Sport. “We zullen de digitale opties voor hardlopers blijven verbeteren, zodat ze altijd kunnen rekenen op een unieke en inspirerende loopervaring.”

Met de Nike+ GPS app voor iPhone kunnen hardlopers zowel binnen als buiten lopen, hun looproutes tot in detail uitzetten en volgen, zichzelf uitdagen via de ‘Challenge me’-functie, onderling contact houden via Nikeplus.com, Twitter of Facebook.

De Nike+ GPS App is verkrijgbaar voor 1,59 euro in de online App Store. Het is compatibel met de iPhone en iPod touch, hoewel hij alleen werkt via versnellingsmetertechnologie op de iPod touch.


Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?