Nike eert zonnestilstand met speciale outfit

Nike viert de zonnestilstand - een tweejaarlijks astronomisch evenement op de kortste en langste dag - met het Solstice Pack. De outfits hebben een bloemenpatroon of ijsmotief, naargelang ze geïnspireerd zijn op de zomer of winter.

De solstice of zonnestilstand – een tweejaarlijks astronomisch evenement – markeert de kortste ofwel de langste dagen van het jaar, afhankelijk van het halfrond. Het Nike Solstice Pack viert deze seizoensgebonden gebeurtenis met twee contrasterende graphics: een zuidelijke-halfrond bloemenpatroon geïnspireerd op de zomer en een noordelijke-halfrond ijsmotief geïnspireerd op de winter om zo lopers over de hele wereld een hemelsexcuus te geven om tijdens de zomer langer in het daglicht te lopen of tijdens de winter in het maanlicht.

Het winter-halfrond patroon siert de Nike Air Zoom Pegasus 32 Solstice, de Nike Free 5.0 Solstice, de Nike Running Tee, de Nike Elite Running Cushion Solstice Crew Sock en de Nike Running AW84 Hat. De zomer-halfrond versie debuteert op de Nike Air Zoom Pegasus 32 Solstice, de Nike Free 5.0 Solstice, de Nike Running Tank Top, de Nike Elite Running Cushion Solstice Crew Sock en de Nike Running AW84 Hat.

Het pack biedt ook een reflecterende City Flash Jacket om lopers zichtbaar te houden tijdens de langste nacht van het jaar. Het Nike Solstice Pack is beschikbaar sinds 10 december op nike.com.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?