Nike denkt al aan de herfst

De zomer is nog niet eens (officieel) begonnen of Nike denkt al een seizoen verder. In het promofilmpje neemt het je mee op een looptochtje om de nieuwigheden voor de herfst te presenteren.

Nike neemt je mee op een looptochtje doorheen de nieuwigheden voor het najaar. (foto nike)

In het filmpje passeert de Nike+ Sportwatch GPS de revue, die in samenwerking met TomTom werd ontwikkeld. Ook nieuw is de Victory Bra.

Het is uiteraard vooral uitkijken naar de nieuwe loopschoenen voor het najaar. Er komt een derde versie op de markt van de LunarGlide+ en de LunarSwift+. De LunarGlide is een licht­gewicht schoen met een Lunarlon mid­den­zool voor demp­ing en com­fort, een ade­mende mesh op de bovenkant en een doorschi­j­nende mesh panel aan de zijkant.

De LunarSwift is eveneens licht maar iets steviger, voorzien van Dynamic Support in de Lunarlon zool. In tegen­stelling tot de eerdere ver­sies heeft deze derde generatie een naad­loze bovenkant, hetgeen het gewicht van de schoen ten goede komt. Zowel de LunarGlide+ 3 als de LunarSwift+ 3 zullen in verschillende kleuruitvoeringen op de markt gebracht worden.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?