Nieuwigheden op HBvL Dwars door Hasselt

Op zondag 13 oktober staat HBvL Dwars door Hasselt op de loopkalender. Nieuw aan de gezelligste stratenloop van België zijn dit jaar de gepersonaliseerde borstnummers en de inschrijflocatie.

Alle deelnemers aan HBvL Dwars door Hasselt 15 km die tot en met zondag 22 september online voorinschrijven krijgen een gepersonaliseerd borstnummer. Ideaal om de nodige aanmoedigingen te krijgen van het altijd talrijke publiek in de Limburgse hoofdstad. Ook nieuw is de inschrijflocatie op de dag zelf. Deze verhuist van de tent op het Dusartplein naar de vlakbij gelegen Sporthal KA2

HBvL Dwars door Hasselt groeide de afgelopen jaren uit tot een heuse loophappening met bijna 11.000 deelnemers. Beginnende lopers kunnen op 13 oktober kiezen uit 3 of 5 km. Voor meer geoefende lopers staat de 10 km en natuurlijk – het koninginnenstuk – de 15 km op het menu. Kinderen tot 12 jaar kunnen deelnemen aan de Chiquita Kids Run 1 km en voor personen met een handicap is er de handbikerace 15 km “Memorial Fernand de Bolle”. De verschillende parcours zijn vanaf nu te raadplegen op de officiële website.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?