Nieuwe wind bij Falke

Falke heeft de Running Air Ventilation-technologie gelanceerd. Het verluchtingssysteem werd toegepast op een nieuwe lijn ondergoed en op een loopjasje.

Het Running Air Ventilation-ondergoed is uitgerust met een verluchtingssysteem dat wordt geactiveerd tijdens de beweging. De jogger vergroot door de beweging van het lopen de gaten die voorzien zijn in de structuur en zorgt zo voor een grotere luchtcirculatie.

De producten van deze lijn zijn ultralicht en 100% naadloos zodat je ze bijna niet op de huid voelt. Ze voeren het vocht ook meteen af en hebben een korte droogtijd. Naast het mannen- en vrouwenondergoed werd er ook een licht wind- en waterdicht loopjasje in softshell uitgevoerd met deze technologie.

De Running Air Ventilation zonder mouwen (foto links) kost 49,95 euro (vrouw) of 54,95 euro (man). De Running Air Ventilation met korte mouwen (foto midden) kost 59,95 euro en het Running Jacket Windproof Air Ventilation (foto rechts) kost 189,95 euro. De mannenmodellen zijn beschikbaar in wit en blauw, de vrouwenmodellen in wit en groen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?