Nieuwe start en aankomst in Knokke

Op zaterdag 1 mei is het weer lopen geblazen in Knokke. Met de Chiquita Kids Run, Knokke 10K en Knokke Jogging staat er weer heel wat lekkers op het menu voor de marathonfanaat.

Wegens de uitbreiding van de marathon starten alle deelnemers nu in de Edward Verheyestraat. De finish is eveneens verhuisd van plaats. Die ligt nu aan de atletiekpiste van stadion Olivier van eersteprovincialer Royal Knokke FC.

Ook vrouwen en kinderen komen aan hun trekken met de Knack Weekend Ladies Run en de Chiquita Kids Run. De Chiquita Kids Run (1,5 km) wordt georganiseerd voor kinderen van 6 to 12 jaar. De Knack Weekend Ladies Run begint om 14u50 en loopt over een afstand van 4 km.

Om 14u50 is het vervolgens de beurt aan de deelnemers van de Knokke Jogging. Zij lopen nu 6,5 kilometer, te beginnen dus in de E. Verheyestraat.

De Knokke 10K (start: 15u30) is de hoofdbrok van alle loopevenementen die dag. De Knokke 10K is na DVV Antwerp 10 Miles en de Run Oostende de derde manche van de Partena Run Classics Vlaanderen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?