Nieuwe Spartacus Run in Denemarken

Wat dacht je van een Spartacus Run in Denemarken? Op het terrein van het Roskilde Festival! Vlakbij Kopenhagen en dus ideaal combineerbaar met een citytrip! Op 23 augustus is het zover...

De eerste buitenlandse manche van de Spartacus Series, Race Against Nature in het Franse Fontainebleau staat nu zondag op het programma. Daar blijft het echter niet bij! De Spartacus Series blijven uitbreiden in het buitenland en dat met een nieuwe Spartacus Run in Roskilde, Denemarken!

Wie nog geen plannen heeft voor deze zomer kan op zondag 23 augustus deelnemen aan de eerste editie van de Spartacus Run in Denemarken. De eventsite belooft alvast het allerbeste. Op dezelfde plaats waar jaarlijks het bekende Roskilde Festival doorgaat, zal er nu een uitdagend parcours worden gebouwd van 10 km met minstens 15 spectaculaire hindernissen.

De inschrijvingen voor Spartacus Run Roskilde zijn vanaf nu geopend. Er worden slechts 3.000 deelnemers toegelaten, dus snel zijn is de boodschap! Bij inschrijving is ook hier een knappe technische T-shirt en een unieke herinneringsmedaille inbegrepen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?