Nieuwe obstacle run zoekt sterkste bedrijf

Ons land krijgt dit najaar een nieuwe obstacle run, eentje exclusief voor bedrijven! Het ideale teambuildingevent gaat op 7 oktober op zoek naar het sterkste bedrijf.

Spartacus Strongest Company is de allereerste en enige obstacle run die exclusief voor bedrijven is voorbehouden. Het wordt het meest uitdagende teamevent van het jaar! Noteer alvast zaterdag 7 oktober in je agenda. Plaats van gebeuren is het Energy Park in Averbode.

Concept

Deelnemende bedrijven moeten in teams van 6 een parcours van 10 kilometer met 25 uitdagende obstakels afleggen. Bij minstens 10 obstakels is hulp van de collega’s/teamgenoten essentieel. Samen lopen en finishen is dus een must! Spartacus Strongest Company is daarmee ook het ideale evenement om de teamgeest aan te scherpen.

Na de sportieve inspanning kunnen alle deelnemers en teams met elkaar relaxen, verbroederen en napraten over de prestaties tijdens de Spartacus BBQ en genieten van de leuke Spartacus Party. De ‘Strongest Teams’ en de ‘Strongest Company’ worden tijdens de party in de bloemetjes gezet. Deloitte is presenting partner van de Spartacus Strongest Company. “We streven er bij Deloitte al jaren naar om een fit bedrijf te zijn”, zegt CEO Piet Vandendriessche. “Dit doen we via tal van initiatieven zoals het Energise@Deloitte-programma. In het begin trok dat voornamelijk veelsporters aan, maar stilaan groeide dat platform en kregen ook occasionele sporters en zelfs niet-sporters de smaak te pakken. Dat creëert een leuke dynamiek in de firma. We willen ook andere bedrijven aanmoedigen om te bewegen en dan is een challenge als deze Spartacus Strongest Company een gedroomde opportuniteit.”

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?