Nieuwe loopschoen biedt superieur comfort voor langeafstandslopers

ASICS lanceert de GEL-NIMBUS 21: de nieuwste versie van de neutrale hardloopschoen aan de top van zijn assortiment. Door de combinatie van hoogwaardige technologieën biedt deze schoen superieur comfort voor langeafstandslopers.

Omdat het constant blijft streven naar beter, koos ASICS bij de GEL-NIMBUS 21 voor hoogwaardige technologie en een wetenschappelijke aanpak waarbij de mens centraal staat. De schoen is voorzien van ASICS’ nieuwste dempingstechnologie, FLYTEFOAM PROPEL en FLYTEFOAM LYTE. Die laatste geeft met haar veerkracht een nog energieker en lichter gevoel tijdens het lopen. Op die manier kan je langer en verder lopen.

Net als zijn 20 voorgangers laat de GEL-NIMBUS 21 hardlopers profiteren van nieuwe technologieën, waaronder:
* Een betere pasvorm: een nieuwe leest met meer ruimte in de voorvoet, in combinatie met jacquardmesh en 3D-opdrukken, past zich aan de bewegingen van de loper aan om een weergaloze pasvorm te garanderen.
* Energieke demping: in de tussenzool is FLYTEFOAM-technologie verwerkt, zowel FLYTEFOAM PROPEL als FLYTEFOAM LYTE, om meer comfort te bieden tijdens het lopen. De tussenzool is licht en veert sterk terug, wat zorgt voor een aangename loopervaring.
* Maximale schokdemping: strategisch geplaatste GEL-technologie op zones in de voor- en achtervoet, waar de impact het hoogst is, verlaagt de schokken en de belasting die het lichaam ondervindt tijdens het lopen.
* Volledig lateraal contact met ondergrond, wat een vloeiendere voetafwikkeling biedt tijdens het lopen.

Adviesprijs: 180 euro. De GEL-NIMBUS 21 is verkrijgbaar in loopspeciaalzaken en in ASICS-winkels en webshops.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?