Nieuwe Brooks Run Bra’s bieden comfort en ondersteuning bij hogere impact tijdens het lopen

Met 40 jaar ervaring in het maken van sportbeha’s voor lopers, lanceert Brooks de nieuwste update van Brooks Run Bra. Twee blikvangers van de nieuwe collectie zijn de Dare Strappy 2.0- en Drive Plunge 2.0.

Kenmerken van de Dare-modellen zijn onder meer de eenvoudige verstelbaarheid van de sluitingen, versterkte materialen voor extra duurzaamheid en een bredere onderband voor een extra stevige pasvorm.
De Drive-collectie biedt veelzijdige en ademende compressieve ondersteuning om borstbewegingen tijdens het lopen te verminderen.

Gemaakt voor de hoge impact van lopen

Brooks Run Bra’s zijn speciaal gemaakt voor de hoge impact van hardlopen. Overmatige beweging van de borsten kan de lengte van de passen tot wel 4 cm verkorten – tijdens een marathon komt dat neer op meer dan 1,5 km. Brooks werkte samen met de University of Portsmouth Research Group in Breast Health aan een biomechanische studie om de impact van borstbewegingen op het hardlopen te onderzoeken. Brooks testte de Run Bra’s onder behadragers met een B-cup tot een E-cup om inzicht te krijgen in wat voor ondersteuning zij van hun sportbeha verlangen. Dit heeft geresulteerd in een vernieuwde Run Bra-collectie. De Brooks Run Bra-collectie bestaat uit zowel pullover-opties als verstelbare opties, zodat lopers kunnen beslissen welke optie het beste bij hun behoeften past. Alle beha’s zijn uitgerust met verstevigde materialen en een brede onderband voor extra ondersteuning en comfort. Helen Spalton, Brooks Running Apparel Merchandiser EMEA: “Onze nieuwste innovaties bieden nog meer handige verstelbaarheid, een pasvorm die goed blijft zitten en optimale ondersteuning. Deze innovaties leveren echt een prestatieverschil op, want een goed passende hardloopbeha kan je letterlijk sneller doen lopen.”

Dare Strappy 2.0

Deze collectie wordt ‘Dare’ genoemd vanwege haar natuurlijke gevoel van energie, enthousiasme en lef. Met hun ondersteuning en comfort helpen Dare Run Bra’s je om je beha helemaal te vergeten en volledig ‘in de zone’ te komen tijdens het lopen. De beha’s in de Dare-collectie hebben drie belangrijke eigenschappen:

• ‘Ready-to-run’ ondersteuning, ontworpen voor een breed scala aan maten. Ingebouwde, voorgevormde cups die ervoor zorgen dat alles stevig en comfortabel op zijn plaats blijft zitten.
• De naadloze afwerking zorgt voor gladde randen, wat striemen en schuren vermindert.
• Ondersteunende stof en voorgevormde cups bieden een zichtbare vorm en een glad silhouet.

Alle nieuwe Dare 2.0-modellen zijn ontworpen met oog voor detail, om uitzonderlijk comfort te bieden. De Dare Strappy 2.0 biedt ondersteuning bij hoge impact in een gestroomlijnde pullover-stijl, met een open rug met bandjes die voor een frisse look zorgen. De DriLayer HorsePower performance-stof zorgt voor een veilig gevoel en voert zweet af, terwijl nieuwe lasergesneden perforaties op plaatsen met veel zweet de luchtstroom optimaliseren. De Dare Strappy-hardloopbeha omhult de borst om beweging tijdens het hardlopen te verminderen. De nieuwe collectie beschikt over een breed scala aan maten van 30-44 (65-100) onderband en A-G cups, met uitzondering van de Dare Strappy 2.0, die speciaal is ontworpen voor consumenten met cup A of B.

Drive Plunge 2.0

De Drive Run Bra’s zijn geïnspireerd door de energie en motivatie die nodig is om dag in, dag uit doelen te bereiken. De Drive Plunge 2.0 biedt ondersteuning bij hoge impact met een stoere stijl, een uniek ontwerp en sportieve mesh. Het strategisch geplaatste mesh zorgt voor ventilatie zodat je koel, droog en comfortabel blijft. De beha’s in de Drive-collectie bieden allemaal:

• Compressieve ondersteuning voor een breed scala aan maten. Lichtgewicht, compressieve materialen die omsluiten en meebewegen met lichaam voor ondersteuning tijdens het lopen.
• Veelzijdigheid, dankzij de verschillende modellen met onderscheidende kenmerken.
• Naast de nieuwe collectie biedt de Drive Plunge 2.0 ook lichte bedekkingsopties dankzij de uitneembare cups en ingetogen styling.

De nieuwe collectie Run Bra’s is verkrijgbaar vanaf 1 maart 2023 op www.brooksrunning.be en bij geselecteerde retailers. Prijzen lopen uiteen van 40 tot 60 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?