NIEUW: Spartacus Run voor kinderen

Als kind meedoen aan een obstacle run in de KBC Spartacus Series, dat was tot voor dit jaar niet mogelijk. Maar daar komt weldra verandering in.

Op zondag 30 april en maandag 1 mei vindt de zesde editie van de Spartacus Run in Boom plaats. Ook wie jonger dan zestien jaar is, kan dit jaar meedoen aan deze manche van de KBC Spartacus Series. Voor de 6- tot 11-jarigen is er op maandag een Little Spartacus Run. Het betreft een aangepast parcours van ongeveer 2 kilometer waar elk kind begeleid mag worden door een volwassene. De 12- tot 15-jarigen werken de Junior Spartacus Run af, eveneens op 1 mei. Dat parcours is 6 km lang.

De wedstrijd voor de volwassenen is zoals vorig jaar 10 km lang, maar zal wel voor een nieuwe ervaring zorgen. Het traject werd helemaal hertekend en er zullen ook enkele nieuwe hindernissen (denk aan de Mega Swing) hun opwachting maken.

Vorig jaar was het evenement geruime tijd op voorhand volzet (14.000 deelnemers, verspreid over 2 dagen). Jezelf inschrijven voor de editie van 2017 kan vanaf vrijdag 10 februari (11u) via onderstaande link. Ook voor de 6de Spartacus Run zijn er 14.000 borstnummers beschikbaar.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?