Nieuw running.be magazine met schoenenspecial, Jef Neve, schema snelle 5 km, mentale tips, …

In een extra dik nummer gaan we op zoek naar jouw ideale loopschoen met deskundig advies en een overzicht van meer dan 50 modellen. We spraken met fervent loper Jef Neve, belichten de rol van zuurstof bij het lopen en vertellen je hoe gezond dagelijks lopen al dan niet is. Dit & veel meer lees je in het maartnummer. Ontdek het hier!
Naar jaarlijkse traditie brengen we in het voorjaar onze schoenenspecial uit, waarin we jou helpen in de zoektocht naar de ideale loopschoenen. Samen met loopspeciaalzaak Runners’ lab informeren we je over de nieuwe modellen en bekende klassiekers: van neutrale trainings- of stabiliteitsschoenen tot trail- en de snelle carbonschoenen. Met de juiste schoenen haal je meer uit je loopsessies en geniet je volop van je komende trainingen – en hopelijk binnenkort nog eens van een (fysiek) loopevent. In het magazine vind je alvast een 8 wekenschema voor een snelle 5 km terug om binnenkort dat persoonlijk record te lopen. 
Jef Neve
Als één van Belgiës meest gelauwerde muzikanten met internationaal aanzien, hoeven we je Jef Neve niet meer te introduceren. Als een fervent loper misschien wel. Maar dat is hij zeker, want naast een indrukwekkend repertoire aan muziekstukken heeft Neve ook de marathon van New York op zijn palmares staan. Twee keer zelfs. Running.be zocht het muzikaal talent én deze liefhebber van de loopsport op voor een melodieus interview.
Zuurstof, zuurstof, zuurstof, …
Het voorbije jaar zou je het onzichtbare goedje zomaar extra hebben kunnen waarderen. Zonder zuurstof geen leven. En zonder zuurstof geen lopen. En aangezien lopen na zuurstof onze tweede levensbehoefte is, bespreken we in dit nummer de voornaamste zuurstofprocessen die het lopen beïnvloeden.
Verder gaan we ook dieper in op het concept van de running streak, dagelijks lopen wordt alsmaar populairder en doorsnee, maar is dat wel een goed idee? Ook tonen we je de top 7 mobiliserende oefeningen met de weerstandsband die je zelf makkelijk thuis kan doen en besteden we de nodige aandacht aan je mentale gezondheid met mentale hacks om je duurloop vlot door te komen en tips voor meer rust in je hoofd. Na een donkere winter geven onze kleurrijke lenterecepten je ongetwijfeld ook een flinke humeurboost.
BLACKROLL x “Runners’ lab” Edition: gratis voor nieuwe abonnees

Vanaf het volgende nummer (mei 2021) krijgt running.be magazine een nieuw jasje en bieden we jullie nog meer leesvoer met meer pagina’s en diverse topics. Wil je de vernieuwde running.be tweemaandelijks in je brievenbus ontvangen? Check dan snel onze abonnementsformules, krijg er de gloednieuwe BLACKROLL – Runners’ lab Edition producten gratis bij of geniet van een voordeliger tarief dan in de winkel. Lees hier meer over ons aanbod voor nieuwe abonnees.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?