Nieuw running.be magazine: gemotiveerd het najaar in met Elodie & Jeroom

September betekent het einde van de grote vakantie ... Maar ook een nieuw running.be nummer in de winkelrekken! Dankzij de beste trainingstips, leukste loopevents en nieuw getest materiaal, stomen we je helemaal klaar voor een boeiend (loop-)najaar.
Olympisch medaillewinnares Élodie Ouédraogo en cartoonist Jeroom Snelders bezorgen running.be een primeur: nooit eerder schitterde een koppel op onze voorpagina. Dat Elodie loopt, is geen verrassing. Dat Jeroom haar soms met ‘sprekend gemak’ volgt op training, is dat misschien wel. Running.be zocht het leuke koppel op en vroeg naar hun gezamelijke looppassie. Een boeiend dubbelinterview – uiteraard – overgoten met een vleugje humor
Je loopmotivatie even kwijtgeraakt tijdens de zomervakantie? We helpen je die graag terugvinden met nuttige tips om je gezond (loop)ritme te hernemen, leuke najaarsevents om uit te kiezen en nuttige oefeningen om tijdens de file te doen. Verder lees je meer over het belang van de rustige duurloop en hoe je in 30 minuten al een voedzame schotel op tafel zet.

Bekijk hier alle artikels van het septembernummer

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?