Nieuw: Red Bull Spotlight

Corestability-oefeningen, overgoten met een vleugje competitie en afgewerkt met veel fun-elementen. Ziehier een nieuwkomer in ons land: Red Bull Spotlight.

Girlpower, teamwork en een sfeervolle buitenlocatie zijn de grootste troeven van Red Bull Spotlight, dat plaatsvindt op zaterdag 26 mei. Corestability-oefeningen (belangrijk voor een loper!) spelen ook een belangrijke rol. Wij laten je kennismaken met dit nieuwe concept aan de hand van de belangrijkste pijlers.

* Girlpower: aan dit evenement nemen alleen vrouwen (ouder dan 16 jaar) deel. Mannen mogen de dames uiteraard wel komen aanmoedigen, want toeschouwers zijn welkom. 32 duo’s (maximaal toegelaten aantal) beginnen om 19u aan de groepsfase. Om 23u worden de prijzen uitgedeeld.

* Teamwork: je neemt deel in duo en probeert het samen met je buddy zo ver mogelijk te schoppen. Daarvoor is een goede samenwerking cruciaal. Een van de twee wekt op de Assault Airbike energie op. Daardoor komt de andere vrouw van het duo letterlijk in de spotlight te staan. Zolang dat licht brandt, moet zij oefeningen doen en op die manier verdien je punten als team. Er starten 32 teams, 16 stoten door naar de knock-outfase.

 * Sfeervol decor: Red Bull Spotlight vindt plaats op de Kunstberg, een prachtige locatie in onze hoofdstad. Jij zorgt voor de verlichting, de Red Bull Event Car voor de nodige muziek.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?