Nieuw parcours Volvo Trucks Midwinternachtrun schot in de roos!

De verhuis van de Volvo Trucks Midwinternachtrun naar Dok Noord bleek een uitstekende zet. 3000 deelnemers dompelden Gent onder in een kerst- en loopsfeer.

Het nieuwe parcours door een verlicht Gent sloeg met de duizenden deelnemers aan. Niet enkel tijdens de wedstrijd viel de goede sfeer op, maar ook na afloop van het loopfestijn bleven vele loopenthousiastelingen genieten van de kerstsfeer in de Arteveldestad. De vele verlichte kerstmutsen waren bovendien bijzonder populair.

Onderweg werden de lopers opgepompt door allerlei animatiestandjes. Zij hadden trouwens geluk, want de hemel hield het tot ieders verwachting droog. Kil was het wel, maar de deelnemers konden zich uiteraard voldoende warmlopen op de afstanden van vijf en tien kilometer.

De Gentse loper kon zaterdagavond dus zijn hartje ophalen tijdens de Volvo Trucks Midwinternachtrun. Voor het volgende loopevent is het wachten tot 25 maart 2018, wanneer het startschot klinkt voor de Gent Urban Trail. Op 2 april 2018 trekt het loopcircus verder naar de haven van Gent voor de Haven Gent Loopt. De inschrijvingen openen voor beide events in januari: iets om naar uit te kijken na de feestdagen!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.