Nieuw multisport- en runninghorloge met hartslag aan de pols

Garmin heeft donderdagmiddag een nieuw multisport- en runninghorloge met hartslag aan de pols aangekondigd: de Forerunner 735 XT.

De Forerunner 735 XT biedt fulltime hartslagmeting en diverse multisportfuncties voor running, fietsen, zwemmen, hiken, skiën, krachttraining, kano, kajak en alle andere cardiosporten. Het is ook het eerste Garmin-horloge dat standaard uitgerust is met de app Strava Live Suffer, de app die de intensiteit van je training volgt op basis van je hartslag.

Dankzij het Elevate-systeem, dat je hartslag aan de pols meet, volgt de Forerunner 735 XT je hart de klok rond en hoef je geen borstband meer te dragen. En om je zogenaamde Advanced Running Dynamics-gegevens te kunnen raadplegen, is dit horloge compatibel met de Garmin-borstbanden. Zo kan je tal van andere gegevens blijven opvolgen, zoals de lengte van je passen, het contact met de grond, en nog veel meer. Bovendien krijg je ook toegang tot gepersonaliseerd advies om je sportieve doelstellingen vlotter te bereiken en waardevolle gezondheidstips van experten.

Deze Forerunner 735 XT heeft een autonomie van 14u in gps-modus en kost 499,99 euro. Check bovenstaand filmpje voor een korte introductie.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?