Nieuw horloge heeft batterijduur van 120 uur

Je neemt je gps-horloge om te gaan trainen, maar ziet dat de batterijduur onvoldoende is. Dat zou net wat minder mogen voorvallen bij deze nieuwe Suunto 9. Daar betaal je wel een stevige prijs voor.

Laten we meteen met de deur in huis vallen: de Suunto 9 – Baro is niet het horloge dat je moet kopen als beginnende loper. De producent richt zich op de ervaren sporters die langere tijd onderweg zijn.

Dit multisport gps-horloge heeft veel troeven, maar pakt vooral uit met zijn ‘intelligent batterij-management’. Dankzij slimme meldingen zet het horloge je aan om de batterijduur zo optimaal mogelijk te gebruiken. Helemaal opgeladen gaat het horloge tot 120 uur mee, in gps-modus.

Het horloge heeft ook heel wat smartwatch-functies: slaaptracking, kompas, barometer, … Het is bovendien waterdicht en is dus ook geschikt voor zwemmers. Ook fietsers kunnen ermee aan de slag.

Klinkt allemaal goed, maar we hebben helaas ook nog iets minder goed nieuws. Voor al dat fraais betaal je zo’n 500 euro. Het horloge is vanaf eind juni te koop.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?